Napój z owoców i marchwi.
Pasteryzowany. Zawartość owoców i marchwi minimum 30%.
Napój z owoców i marchwi.
Pasteryzowany. Zawartość owoców i marchwi minimum 30%.
woda, soki z zagęszczonych soków z: jabłek, pomarańczy, marchwi, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu , stabilizatory: guma guar i guma ksantanowa, substancja wzbogacająca –witamina C , barwnik – karoteny , aromat.
woda, soki z zagęszczonych soków z: jabłek, ananasa, marchwi, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu , stabilizatory: guma guar i guma ksantanowa, substancja wzbogacająca –witamina C , barwnik – karoteny , aromat.
woda, soki z zagęszczonych soków z: jabłek, brzoskwiń, marchwi, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i cytryniany sodu , stabilizatory: guma guar i guma ksantanowa, substancja wzbogacająca –witamina C , barwnik – karoteny , aromat.
Net wt. 25.4 fl.oz. (750 ml)
Wartość energetycznaPorcja 1 szklanka (240 ml) Liczba porcji w opakowaniu ok. 3 |
Wartość energetyczna419 kj / 100 kcal |
% dziennego zapotrzebowania* |
Tłuszcz |
0 g |
0 % |
Tłuszcze nasycone |
0 g |
0% |
Tłuszcze trans |
0 g |
0% |
Sód |
0 mg |
0% |
Węglowodany |
24 g |
8% |
Błonnik |
mniej niż 1 g |
0% |
Cukry |
24 g |
|
Witamina C |
50% |
Nie są ważnym źródłem cholesterolu, witaminy A, białka, wapnia, żelaza.
% dziennego zapotrzebowania w oparciu o dietę 2000 kcal
Przed otwarciem wstrząsnąć. Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na butelce nad etykietą.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Kod taryfy celnej:
Wersje językowe: PL, GB, ES
Kod EAN:
Jeżeli na opakowaniu nie ma Twojej wersji językowej – zrobimy ją, minimum zadruku wersji językowej dla jednego opakowania wynosi 50 tysięcy sztuk. Dla mniejszych nakładów proponujemy sticker.